ZVANIČNI BLOGERI FESTIVALA KAKTUS 2019


Peti po redu, jubilarni, festival integrisanih komunikacija – KAKTUS 2019 održava se ove godine 29. i 30. oktobra u Madlenianum Opera&Theatre, pod sloganom „MAKE ROOM FOR A NEW BLOOM“. Ove godine akcenat festivala je na talentima, ali i inovacijama, jer drugačiji pristup u advertising industriji otvara nove uglove i rađa nove ideje.

Povodom jubilarnog izdanja, Marketing mreža otvara konkurs za zvaničnog blogera festivala KAKTUS 2019.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane blogere, vlogere, youtubere, influensere i tviteraše iz celog regiona, koji žele da, kroz tekstualni format, audio ili video zapise, prošire glas i pozitivne vibracije o festivalu KAKTUS 2019.

Zainteresovani blogeri treba da popune formular ispod, kao i da na društvenoj mreži Facebook, Twitter, Instagram ili LinkedIn objave tekst, audio ili video zapis, ilustraciju, fotografiju ili crtež na temu “MAKE ROOM FOR A NEW BLOOM” uz korišćenje zvaničnog hashtaga festivala #kaktus2019.

Konkurs je otvoren do 12. avgusta. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće objavljen 16. avgusta na sajtu festivala KAKTUS 2019.

Od blogera se očekuje min. jedna objava pre festivala (do 15.10.), prisustvo i izveštavanje sa oba dana festivala i jedan post nakon događaja.

Benefiti koje nudimo blogerima su:

  • – Kotizacija za oba dana festivala KAKTUS 2019;
  • – Intervju na portalu Marketing mreža www.marketingmreza.rs, promocija na društvenim mrežama i kroz newsletter koji se šaljem na 16.000 email adresa u celom regionu;
  • – Promocija blogera kroz sve kanale i sajt festivala KAKTUS 2019;
  • – Smeštaj dve noći u hotelu za vreme trajanja festivala za blogere iz regiona;
  • – Mogućnost nastavka saradnje na drugim projektima Marketing mreže i njenim klijentima u Srbiji i SAD-u.
Blogeri
SUPPORTED BY: