Dan Inovacija (powered by MARS)

Peti po redu, jubilarni, festival integrisanih komunikacija – KAKTUS 2019 održava se ove godine pod sloganom „MAKE ROOM FOR A NEW BLOOM“. Ove godine akcenat festivala je na talentima, ali i inovacijama, jer drugačiji pristup u advertising industriji otvara nove uglove i rađa nove ideje.

Tim povodom, u okviru prvog dana festivala KAKTUS 2019 – Dana inovacija, 29. oktobra u Madlenianum Opera & Theatre, Marketing mreža organizovaće programe mentorstva i edukacije za startupe iz regiona Jugoistočne Evrope (Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Crna Gora, Severna Makedonija, Rumunija i Albanija).

Program će obuhvatiti startupe iz MarTech (marketing, oglašavanje, društvene mreže, komunikacije, IoT, sadržaj, analitika, podaci, mašinsko učesnje, AI…), Gaming i FinTech (blockchain) industrije, u svim fazama razvoja (Alpha, Beta, Growth).

Edukacija i mentorske sesije za startape obuhvatiće teme iz različitih oblasti biznisa, marketinga, komunikacija, digitala i medija, a koje će voditi priznati stručnjaci iz ovih oblasti iz Srbije, regiona i Evrope.

Edukacija i mentorske sesije za sve zainteresovane startape su besplatne. Prijave su otvorene do 20. oktobra.

Ukoliko ste zainteresovani da nam se pridružite, molimo Vas da popunite formular za prijavu.
Za više informacija ili pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate na: ivana@marketingmreza.rs

Od ove godine, Marketing mreža pruža podršku startupima da pokrenu i prošire svoje poslovanje u Srbiji i svetu. Nastojaćemo da razmenjujemo ideje, formiramo preduzetničke zajednice, olakšavamo pristup mentorstvu i razvijamo programe za ubrzavanje rasta i privlačenje domaćih i stranih investicija.

We can MAKE ROOM FOR A NEW BLOOM!

Mentori

  FORMULAR ZA PRIJAVU ZA STARTAP EDUKACIJE
  O startapu
  O vašem timu
  PRIJATELJ PROGRAMA EDUKACIJE:

  MARTECH CHALLENGE 2019

  Na Danu inovacija 29. oktobra, u okviru festivala KAKTUS 2019, biće održano finale MarTech Challenge 2019 takmičenja za startape u oblasti marketinga koje organizuje DIRECT MEDIA United Solutions u saradnji sa partnerima među kojima je i Marketing mreža. Svi startapi koji se budu prijavili za takmičenje imaju mogućnost učešća na mentorskim sesijama na Kaktus festivalu.

  ORGANIZATOR TAKMIČENJA:
  PARTNERI TAKMIČENJA: